Wat is olaplex?

Misschien heb je er wel eens iets over gehoord...Olaplex

Olaplex is dé oplossing voor beschadigd, droog, dof en futloos haar.

Hoe werkt het?

Olaplex werkt zo goed omdat het Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate bevat.

Je haar bestaat uit zwavelbruggen. Dit zijn vrij sterke verbindingen die de structuur van je haar bepalen. Zodra de zwavelbruggen breken krijgt je haar zichtbare beschadigingen. Je haar wordt zwakker, doffer en droger.

En dan is er dus Olaplex om het op te lossen ! Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is namelijk een unieke werkzame stof die de verbroken zwavelverbindingen herstelt. DE zwavelverbindingen keren weer terug naar hun oorspronkelijkestaat. Dus ben jij je krullen kwijt? Ook die zullen weer terugkeren na een olaplex behandeling !

Het allerfijnste is dat het resultaat van een olaplexbehandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar zijn beschadigde staat zodra je stopt met Olaplex.

 

Waarom zou ik niet voor een andere, goedkopere plex gaan?

Er zijn meerdere merken die plexen hebben ontwikkeld. Er is echter geen ,enkel ander product met dezelfde werking als Olaplex. Olaplex heeft patent op het unieke ingrediënt. De andere merken gebruiken daarom vaak Maleic Acid. Ook dit is een goede werkzame stof, maar dit ingrediënt is niet in staat om de zwavelbruggen blijvend te herstellen, het vult enkel de gaten op.

 

 

Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt.

Olaplex is vrij van parabenen en sulfaten, vegan ,en niet getest op dieren !

Olaplex No.3 is ook nog eens vrij van siliconen dus krul vriendelijk !!

Olaplex bestaat uit een 8 stappen systeem.

De eerste twee producten worden toegepast in de salon, de andere producten kan je thuis gebruiken om je  haar te verzorgen.

No.1 Bond Multiplier

Deze eerste salon stap is een  heel geconcentreerd product. Het herstelt de gebroken zwavelverbindingen en begint met het herstellen van de schade. De No.1 kan worden toegevoegd aan iedere kleuring en blondering, maar kan ook als losse behandeling worden gegeven.

No.2 Bond Perector

De tweede stap in de salon gaat verder met het herstellen en opbouwen van de resterende gebroken zwavelverbindingen. Zo krijg je het sterkeste, meest glanzende en meest gezonde haar mogelijk !

No.3 Hair Perfector

Een zeer belangrijk product voor thuis. Dit product werkt als een soort haarmasker. Je gebruikt het ongeveer 1x in de week. De hairperfector zorgt ervoor dat de salonbehandelingzijn kracht behoudt en herstelt nieuwe beschadigingen (door zon,chloor ,stijtangen etc)

No.4Bond Maintenance Shampoo

De shampoo van Olplex reinigt en hydrateert het haar. De haarstructuur wordt zichtbaar verbeterd en je haar krijgt een prachtige glans.

No.5 Bond Maintenance Conditioner

Deze conditioner herstelt beschadigd haar en gesleten haarpunten, zonder je haar te verzwaren.

No.6 Bond Smoother

Deze styling crème werkt net zo verzorgend als een leave-in conditioner. Deze crème biedt bescherming bij het gebruik van warme stylingtools. Nog meer voordelen; kortere droogtijd tijdens het föhnen, tot 72 uur geen pluis en sterkere haarvezels

No.7 Bonding Oil

Deze stylingsolie is zeer geconcentreerd, maar gewichtsloos. De olie geeft je haar minder pluis, een kortere droogtijd, meer glans, zachtheid en kleurlevendigheid. De olie beschermt zelfs tegen een hitte tot 450 graden ! 

No.8 Bond Intense Moisture Mask

Dit masker kun je thuis op een effectieve en professionele wijze je haar behandelen.Dit Olaplex haarmasker heeft een hoog geconcentreerde formule en herstelt beschadigd haar. Het heeft een geconcentreerde formule, maakt het haar gezond en sterk..geeft glans en body,zonder te verzwaren.

No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment.

Dit is een extra behandeling om thuis als primer te gebruiken en zorgt ervoor dat beschadigd haar intensiever herstelt. Het product maakt je haar sterker en herstelt gebroken zwavelbruggen. Daarnaast wordt de algehele conditie van het haar verbeterd. Olaplex No.0 wordt gebruikt in combinatie van Olaplex No.3 en is een eerste stap in deze behandeling om het herstellende resultaat extra te versterken.

Uit onderzoek is gebleken dat het haar 68% meer hersteld en 3x sterker is als het haar met de combinatie van Olaplex No.0 en Olaplex No.3 behandeld wordt.

Belangrijke kenmerken:

*thuisbehandeling

*Primer

*herstelt beschadigd haar

*Voor glanzend haar

*Structuur van het haar wordt behouden

*Wordt gebruikt in combinatie met Olaplex No.3

*100% vegan

 

 


Prijzen:

Een salon herstel behandeling ( ongeveer 45 min/60 min) met Olaplex      €  32,50

Een salonbehandeling incl Olaplex 3 (250 ml Olaplex No.4 250 ml en Olaplex No.5 250 ml 

€ 150,00

Olaplex toevoegings behandeling aan kleuring/permanent start tarief

€ 17,50