Leuk dat je op mijn site bent terecht gekomen !!

 

 

 

                             Sinds 1 oktober 2018 zit ik met mijn Kapsalon Goldfinger op de Straatweg 46c in Hillegersberg (Rotterdam )

Inmiddels in mijn derde pandje..

Op 1 januari 2000 begonnen op de Asserweg in Schiebroek, later in  2009 verhuisd naar het Meijersplein Noord in Schiebroek.

                         33 jaar ervaring nog steeds vol enthousiasme ...

 

 

 

 

In mijn mooie gezellige kapsalon voelt een ieder zich al snel thuis door de huiselijke sfeer...

Bij mij is de klant nog steeds koning...en omdat ik alleen werk, krijg je als klant ook heel persoonlijke aandacht, en dat is wat we in deze jachtige tijd toch allemaal graag willen.

"Als je haar maar goed zit" wordt vaak gezegd.Dat is maar ten dele waar. Bij mij gaat het er vooral om hoe jij je voelt, welke stijl bij jou past, op een volslagen natuurlijke manier en vooral niet te gekunsteld.Dan, en dan alleen "zit"je haar goed.

Haar is natuurlijk,natuurlijk.Daarom kies ik, in overleg met jou, het liefst voor een stijl die met jouw haar werkt en niet voor iets wat daar tegenin gaat. Daarom niet alleen maar kijken naar "de trend"maar juist naar het kapsel wat bij jou past en waar jij je dus fijn bij voelt. Ik zie knippen eigenlijk als beeldhouwen met natuurlijk, levend materiaal. Het model moet aansluiten op de vormen van je gezicht en op de unieke persoon die je bent.

We willen niet als een nummer worden behandeld, maar als individu.

Kwaliteit...zorg, en gezelligheid..onder het genot van een heerlijke koffie of kopje thee.

 

Ik heb op de kappersaccademie alle vakpapieren gehaald, en daarnaast ook de nodige cursussen gedaan om een all-round kapster te kunnen zijn, en up to date te blijven.

 

De eerste jaren heb ik met veel plezier bij verschillende werkgevers gewerkt, waar ik veel geleerd heb, maar ook veel plezier heb gehad met mijn collega's en klanten.

 

Het mooiste aspect van het vak vind ik toch wel om mensen echt mooi te maken.

Daarom vind ik het ook heerlijk om bruidskapsels te maken, waarbij ik meestal ook verantwoordelijk ben voor de bruidsmake-up.

 

Ook het kleuren van het haar mag ik graag doen.

Vooral het werken met meerdere kleuren, al dan niet met highlights en lowlights is een specialiteit. De consument kan zich hierin onderscheiden van de "doe-het-lekker-zelf-thuis-met-een pakje-van-de-drogist "consumenten!

 

 

 

Naast de nodige kappersdiploma's en diploma cosmeticologie heb ik ook een fotografie studie gevolgd aan de Rotterdamse Fotoschool.

 

 

 

 

 

 

Bent u benieuwd geworden naar mij en mijn kapsalon....maak dan snel een afspraak, en ik beloof u....daar krijgt u geen spijt van !!!